Trucuri pentru a avea sprâncene mai groase și mai bine definite

Bine definite, sprâncenele pun în valoarea trăsăturile feței, de aceea este important să le oferi îngrijirea de care au nevoie.

Cu ajutorul câtorva ingrediente eficiente poți avea sprâncene mai dese și mai frumoase.
Ulei de ricin
Unul dintre cele mai bune tratamente care ajută la îngrijirea și regenerarea sprâncenelor este cel cu ulei de ricin. Folosit simplu sau în combinație cu alte ingrediente, el hidratează sprâncenele, le întărește rădăcina și le face să crească mai dese. Aplică uleiul de ricin pe toată lungimea sprâncenelor seara,înainte de culcare, cu o periuță curată de la rimel mai vechi. Beneficii aduce și masca pe care o prepari din câteva picături de ulei de ricin și câteva de ulei din sâmburi de struguri. Masează ușor sprâncenele cu acest amestec și lasă să acționeze peste noapte. Folosește masca zilnic, două săptămâni.
Galbenuș cu miere
Poți avea sprâncene mai bogate și dacă apelezi la masca pe bază de gălbenuș, lapte și miere. Combinate, cele trei ingrediente oferă hidratare și stimulează creșterea firelor de păr. Separă gălbenușul de albuș, apoi bate-l bine și adaugă câteva linguri de lapte și două-trei lingurițe de miere. Aplică masca pe sprâncene cu o dischetă demachiantă, masează ușor și lasă să acționeze trei-patru ore. Îndepărtează masca folosind apă călduță și urmează tratamentul o săptămână.
Ulei de măsline cu ulei de migdale
Măștile cu ulei de măsline sunt recunoscute pentru multiplele beneficii pe care le aduc în îngrijirea părului și a pielii. Poți avea sprâncene mai dese dacă apelezi la tratamentul cu ulei de măsline și de migdale. Pune într-un bol câte două linguri din fiecare tip de ulei, amestecă și aplică cu o dischetă pe toată lungimea sprâncenelor, înainte de culcare. Lasă să acționeze pe timpul nopții și îndepărtează masca a doua zi, cu apă călduță. Folosește acest amestec 10-14 zile.
Suc de ceapă
Deși mirosul sucului de ceapă nu este unul plăcut, proprietățile lui sunt pe măsură. Explicația este una simplă: sulful, compus ce oferă legumei mirosul aparte, este ingredientul care stimulează circulația sângelui ,respectiv regenerarea foliculilor de păr de la nivelul sprâncenelor. Stoarce sucul din una-două cepe și aplică-l cu o dischetă demachiantă. Lasă să acționeze jumătate de oră, după care îl îndepărtezi cu apă călduță sau cu un demachiant. Aplică tratamentul zilnic, 7-10 zile.
Gel de aloe vera
Vitaminele și mineralele din conținut hidratează și stimulează creșterea firelor de păr. Cumpără din magazinele naturiste gel și amestecă o cantitate mică din el (două-trei picături) cu o linguriță de ulei de măsline. Masează sprâncenele cu acest amestec și lasă să acționeze câteva ore. Îl poți îndepărta cu apă călduță sau cu o loțiune demachiantă. Folosește masca zilnic, 21 de zile.
Coajă de lămâie
Știai că și coaja de lămâie este un bun tratament la care poți apela pentru îndesirea sprâncenelor? În combinație cu uleiul de măsline, lămâia ajută la regenerarea firelor de păr din zona sprâncenelor și la fortificarea rădăcinii lor. Taie o lămâie în jumătate și pune bucățile într-un pahar cu ulei de măsline. Lasă-l acoperit trei-patru zile, apoi masează sprâncenele cu câte o bucata de lămâie seara, înainte de culcare. Repetă procedeul zilnic, două săptămâni.
#ingrijiresprancene #sprancene #uleidericin

Previous Article
Next Article

Related Articles

dr-amalia-anghel-fondator-skinmed-clinic-bucuresti-2024
05_FAQ™_211 Anti-Aging LED Neck & Décolleté Mask and 221 Anti-Aging LED Hand Mask on a model while driving
dr-amalia-anghel-fondator-skinmed-clinic-bucuresti-2024

SIGN UP FOR
TOUCH NEWSLETTER