Loft-ul a devenit, pentru o seara, epicentrul lumii mondene a capitalei. Cu ocazia aniversarii a doi ani de nonconformism, creativitate si curaj, Touch Magazine a adunat laolalta atat artisti consacrati cat si designeri, make-up artisti, stilisti si influenceri pentru un party de proportii monumentale.

Petrecerea a fost prezentata de fermecatoarea Nadd Hu, impartasind invitatilor din energia ei nemarginita si dand startul unei nopti incendiare.

Prima pe scena a fost Jazzy Jo, care a deschis seara prin ritmuri soft de soul, fiind urmata apoi de Alex Micu, Ana Baniciu, Seredinschi, Speak, Guz, Stefania, Raluka, Nicoleta Nuca, Nadir si Randi , care au incantat audienta pe toata durata petrecerii. In tot acest timp DJ U Gin a tinut publicul in priza cu adevarate mix-uri fire.

Un moment special i-a apartinut Alexandrei Stan, care a avut curajul de a deschide alaturi de noi drumul catre o noua lume unde Different is always good. Vedeta a reusit sa faca magie cu vocea ei de neconfundat, acompaniata de acordurile unei chitare acustice.

Cu aceasta ocazie dorim sa le multumim tuturor celor ce au fost alaturi de noi in acesti nebunesti doi ani. Le multumim celor ce au spus da schimbarii si celor ce au crezut in idealul si viziunea noastra.

Publicitate

Promitem sa ramanem la fel de excentrici si visatori, sa depasim bariere si sa impunem noi standarde. Intr-un final, promitem sa fim in continuare alaturi de voi, cititorii nostri, si sa va oferim prin munca si pasiunea noastra o parte din sufletul nostru.

Multumiri celor ce au facut posibila aceasta seara epica :

@loft_lounge

BDG imports

Publicitate

@promaxevents

@shop.irisboutique

@marelboshoes

@endorphinlab.ro

@djugin1

@nadddhu

@thestudioblondie

@koss.photography

@jazzyjo_official

@amicu00

@ana_baniciu

@guzofficial

@cristinaa.stefaniaa

@iamspeak

@ralukaofficial

@seredinschi

@nicoletanuca

@alexandrastantheartist

@randi.music

@misternadir

This is only the beginning.
Echipa Touch Magazine

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate