Toate femeile au complexe chiar dacă unele le arată mai puțin, altele mai mult. De cele mai multe ori, femeile vor să fie înalte și chiar dacă mama natură nu le-a înzestrat cu această calitate și uneori reușesc să facă asta cu ajutorul hainelor. Mai jos, vei gări câteva trucuri care te vor ajuta să pari mai înaltă decât ești.

Bluzele cu decolteu în V

Aceste bluze și cămăși accentuează gâtul și fac ca întregul corp să pară mai înălțat. Spre deosebire de bluzele la baza gâtului, care vă taie vizual silueta, este nevoie de un decolteu în V. O cămașă încheiată până în gât sau o helancă poate fi, de asemenea, o alegere bună dacă materialul este suficient de ușor și nu face gâtul să arate mai gros.

Rochiile lungi

O rochie lungă arată grozav atât cu pantofi cu toc înalt cât și cu pantofi joși. Țineți minte această regulă simplă: Fiți atente la fuste și rochii cu fante laterale, deoarece ele se potrivesc tuturor, dar nu au fost niciodată mai în tendințe.

Publicitate

Pantalonii evazați

Această croială merită încercată atât de femeile înalte, cât și pentru cele mai scunde. Acești pantaloni alungesc fantastic picioarele și, de asemenea, arata grozav atât ca un costum casual, cât și cu un costum de seara dacă purtați o bluza frumoasă și accesoriile potrivite. Amintiți-vă că, dacă sunteți slabă, puteți purta atât pantaloni largi, cât și pantaloni evazați de la genunchi în jos.

Pantalonii cu talia înaltă

În ciuda popularității lor extreme, pantalonii cu talie joasă scurtează într-adevăr silueta. Dacă nu vreți să pierdeți câțiva centimetri, ar trebui să alegeți pantalonii cu o talie înaltă. Pantalonii cu talie înaltă și pantalonii scurți vă fac picioarele mai lungi și corpul mai înalt. Amintiți-vă că această regulă nu funcționează și în cazul fustelor.

Rochiile lungi și bluzele scurte

Publicitate

Un look perfect. Dacă optezi pentru această ținută, vei avea o siluetă vizibil mai subțire și vei părea mai înaltă. Amintiți-vă că este mai bine să fiți atente la alegerea țesăturii hainelor. Țesătura ușoară și grea va arăta grozav atât pentru seară, cât și pentru zi, dar un tricou subțire poate fi inamicul tău.

Dungile verticale

O dungă verticală poate fi o poveste de dragoste pentru oricine dorește să arate mai înalt: lungește întreaga siluetă și adaugă vizual câțiva centimetri înălțime. Dungile pot avea diferite culori și grosimi. Amintiți-vă că această imprimare are propriile reguli privind modul de a le purta: nu mai mult de 2-3 culori pe o bucată de îmbrăcăminte.

Pantofii cu culori neutre

Bineînțeles, tocurile înalte sunt cea mai evidenta decizie pentru cei care vor să arate mai înalți, dar tocurile pot avea efecte negative. Pantofii cu o culoare vie, vor atrage atenția asupra părții inferioare a corpului, în timp ce o pereche de pantofi cu culori pastelate elegante pot alungi picioarele și pot adăuga vizual centimetri în plus la înălțimea ta.

Salopetele

Nu vă fie frică să purtați salopete! Ele se potrivesc tuturor, indiferent dacă sunteți slabe sau cu forme. Salopetele unifica vizual și alungesc silueta. Amintiți-vă că o salopetă adecvată ar trebui să accentueze talia și să nu scoată în evidență șoldurile late.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate