Garderoba capsulă pentru iarnă are în acest sezon câteva adiţii inspirate direct de pe catwalk. Pentru că nu mai există reguli, dar şi pentru că stilul sport a câştigat foarte mult teren, ne putem bucura de câteva accesorii pe cât de cool, pe atât de călduroase!

1. Jambierele

De la rochie sau fustă cu dresuri şi ghete, la cizme de cauciuc şi colanţi sau pur şi simplu bocanci şi jeans, jambierele sunt oficial un accesoriu hot în această iarnă. Orice culoare, textură şi material sunt permise, aşa că le poţi integra în outfit-urile tale indiferent de stil.

2. Gulerul

Un guler faux fur, colorat, care se aplică peste haine. O să îţi dea acel vibe fashion, ţine de cald şi înveseleşte orice ţinută.

Publicitate

3. Manşonul

Cel mai chic accesoriu al unei lady, care înainte era neapărat din blană. În realitate, este un tub suficient de lung şi realizat dintr-un material care ţine de cald, în care să îţi ascunzi mâinile. Poate fi din orice material, cu accesorii preţioase, puf sau print-uri funny. Înlocuieşte mănuşile sau se regăseşte ca prelungire a mânecii de la haină. Este ideal pentru călătorii în aer liber, ţinute elegante. sau în orice caz – puţinele momente în care nu foloseşti telefonul.

4. Bereta

Simplă, cu perle, din paiete, colorată sau în nuanţe neutre – a devenit cu siguranţă un must have. Vei vedea că majoritatea vedetelor o preferă pe cea din piele, care a devenit şi foarte populară. În mod ideal, utilitatea ei ar trebui să se îmbine perfect cu elementul fashion, aşa că alege un model care să se potrivească stilului tău, dar să ţină şi de cald.

5. Mănuşile duble

Publicitate

E vorba chiar de cele pe care le purtam în copilărie: au degete până la jumatate şi încă o parte întreagă, prinsă cu nasture, care se trage pe deasupra. Cele care se poartă în acest sezon sunt oversized, cu detalii din piele, colorate sau cu diverse accesorii aplicate. Mănuşi statement, ideale pentru selfies şi butonat.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate