Cu toate am întâmpinat o situaţie dificilă încercând să găsim remedii pentru a curăţa hainele pătate sau pentru a repara unele lucruri deteriorate. Fie că vrei să îţi cureţi topul preferat după ce ai vărsat ceva pe el sau îţi doreşti doar să îmbunătăţeşti o perechie de blugi tăiaţi, aceste trucuri sunt pentru tine:

1. Îndepărtarea petelor de vin roşu de pe hainele de bumbac

Ni se întâmplă tuturor, fie că suntem la o nuntă sau ne relaxăm cu prietenii. În loc să arunci acel top, tot ce îţi trebuie este puţină hârtie si puţină apă minerală pe care să le aplici pe pata respectivă.

2. Foloseşte un marker pentru a acoperi petele provocate de albire

Petele provocate de albire sunt îngrozitoare şi nu există cale de mijloc cu ele. Cine spune că nu sunt chiar aşa de rele, pur si simplu nu ştie despre ce vorbeşte. Acoperă-le cu un marer permanent in culoarea materialului şi o sa le faci pur si simplu să dispară.

Publicitate

3. Probează pantaloni ca un profesionist

Prin înfăşurarea benzii superioare a unei perechi de bantaloni în jurul gâtului tău vei vedea dacă aceştia sunt sau nu potriviţi pentru tine. Dacă banda nu se impreunează în jurul gâtului tău atunci perechia de pantaloni cu siguranţă nu îţi este bună.

4. Învaţă cum să îţi faci blugii rupţi să arate într-un mod fabulos

Purtând dresuri pe sub blugii rupţi îi va reinventa şi îi va face să arate cu mult mai bine decât înainte. Alege nişte dresuri cu un design noncomformist pentru a-ţi pune personalitatea în evidenţă şi pentru a crea un contrast plăcut între ei şi denim.

5. Foloseşte şerveţele pentru bebeluşi pentru a îndepărta petele de deodorant

Publicitate

În loc să iţi tot speli tricoul preferat, reînviel prin folosirea unor şerveţele pentru bebeluşi care să îndepărteze petele de deodorant. Cateva aplicări ale acestora şi tricoul tău va arăta ca nou.

6. Folosirea lacului de unghii pentru a opri descoaserea nasturilor de la cămaşă

Chiar dacă îi vei coase de o sută de ori, unii nasturi pur şi simplu nu vor să stea la locul lor. Dacă vrei să rezolvi această problemă odată pentru totdeauna, aplică puţin lac de ungii pe partea superioară a nasturilor.

7. Îndepărtează petele de ruj roşu cât ai clipii

Aplică puţin fixativ pe pata respectivă , lasă-l puţin să respire, tamponează, iar apoi spală-l. Hainele tale vor arăta ca şi noi după asta.

8. Îndepărtează petele de pe piele

Pentru îndepărtarea petelor nedorite de pe piele, şterge-le cu săpun şi apă caldă. Fă-ţi mai apoi un sprey combinând jumătate apă şi jumătate oţet, iar apoi pulverizaţi-l pe pete. Şterge mai apoi petele cu o cârpă uscată şi pielea va arăta ca nouă.

9. Suflecă-ţi pantalonii în felul potrivit atunci cînd porţi botine

Încetează-te să te mai temi de felul cum arată blugii tăi atunci când porţi botine sau cizme. În loc să încerci să îi bagi înăuntrul cizmelor, ar fi mult mai bine dacă i-ai sufleca într.o bandă în partea inferioară, acest lucru ţi-ar salva ziua.

10. Foloseşte placa de păr pentru a-ţi îndrepta gulerul de la cămaşă

Atunci cand nu mai ai timp pentru a folosi fierul de călcat, nu te îngrijora. Foloseşte placa de păr pentru a îndrepta gulerul şi vei arăta perfect cât ai clipi.

11. Omoară orice miros de pe hainele tale din denim cu vodkă

Ia un recipient curat pentru sprey şi mixează un shot de vodkă cu trei picături de ulei esenţial şi puţină apă caldă. Pulverizează acest elixir magic pe blugii sau gecile tale din denim, lasă-le peste noapte şi a doua zi vor fi de nerecunoscut.

12. Ascunde bretelele de la sutien cu o agrafă

Sunt sigură că într-o zi va exista sutienul perfect. Până atunci însă, o agrafă pentru coli de hârtie va face acele bretele să dispară pur şi simplu atunci când vrei să porţi un top de vară în X.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate