Ne plac trucurile care ne fac viața mai ușoară, dar ce ați zice de unele care pe lângă faptul că ne ușurează munca, ne și ajută și să arătăm mai bine? Există o mulțime de modalități prin care vă puteți îmbunătății lucruri pe care deja le aveți.

Așadar, iată cele mai bune 10 trucuri de fashion care îți vor transforma hainele. Haide să vedem împreună despre ce este vorba:

1. Cum să nu tremuri de frig, dar să arăți bine în același timp

A venit iarna și asta ne duce cu gândul la mai multe straturi de haine. Poartă un maiou între cămașă și pulover pentru un aspect mai plăcut. În acest fel vor dispărea cutele făcute de cămașă pe sub pulover și nici nu vei mai tremura de frig.

2. Rămâi în pas cu moda fără să cheltui bani

Publicitate

Poți transforma o pereche veche de balerini într-una nouă și deosebită. Aplică un spray auriu sau argintiu pe vârful pantofilor, în funcție de preferințe, iar efectul va fi uimitor. Te poți ajuta de o bandă adezivă pentru a trasa o linie uniformă.

3. Ignoră ploaia!

Cine ar fi știut că ceara de albine devine atât de folositoare atunci când vine vorba de fashion? Pune ceară de albine pe încălțămintea preferată și topește-o cu un uscător de păr. Odată îmbibată ceara în material, aceasta va împiedica apa să pătrundă în interiorul tenișilor.

4. Te strâng pantofii? Ai nevoie de acest truc!

În cazul în care pantofii tăi sunt puțin câm strâmți, atunci îți recomand să pui în interiorul lor niște pungi cu apă. Lasă-i la congelator peste noapte, iar a doua zi pantofii tăi vor fi mai încăpători.

Publicitate

5. Acesta este un truc vechi, dar bun!

Aplică spray fixator pentru păr peste dresurile tale și astfel vei preveni ruperea lor.

6. Transformă un pulover vechi în jambiere fashion

Taie mânecile de la pulover și bagă-le pe picioare asemenea jambierelor. Purtate cu niște cizme potrivite, îți vor da un aer cool.

7. Tot legat de cizme…

Pentru că am rămas la acest subiect, am descoperit un truc prin care îți poți așeza mai bine blugii în cizme. Îndoaie partea mai lungă a blugilor și trage șosetele peste ea în așa fel încât șă o acoperi frumos.

Pentru acest truc ai nevoie de niște șosete mai lungi, dar te asigur că pantalonii tăi vor arăta mult mai bine când alegi să porți cizme.

8. La ce nu sunt bune șervețele umede?

Cu siguranță și tu ai pățit să ți se murdărească bluza cu deodorant. Cea mai bună modalitate prin care poți scăpa rapid de acele urme fără să trebuiască să dai bluza jos și să o speli este să ștergi acele urme cu un șervețel umed.

Ai grijă să fie unele fără alcool pentru că altfel riști să decolorezi materialul.

9. Înnoadă cureaua

Dacă vrei o ținută fashion care să dea impresia de mult efort din partea ta, tot ce trebuie să faci este să legi o curea în talie. Încearcă să faci asta printr-un nod, și nu așa cum s-ar închide în mod normal.

10. De la o cămașă banală la una stylish

Cămașa reprezintă una dintre elementele de bază din garderoba unei femei. Astăzi te voi învăța cum să transformi această haină aparent banală, într-una fashion.

Descheie mânecile cămășii, ridică manșeta până la cot, iar apoi îndoaie-o. Acesta este cel mai simplu truc pentru a scăpa de banalitate.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate