Sara Geurts avea 10 ani când a fost diagnosticată cu o afecțiune rară a pielii, respectiv – sindromul Dermatosparaxis Ehlers- Danlos, o dereglare a țesutului conjunctiv care permite corpului să producă colagen.

Prin urmare, Geurts are pielea ridată prematur și acest lucru o face să arate mai bătrână decât este de fapt, dar după cum poți vedea în aceste imagini uimitoare, modelul care are acum 26 de ani, este determinată să arate lumii că nu este deloc rușinată de corpul ei.

”Pielea reprezinta cea mai mare nesiguranță a mea”, spune ea.

”Dar acum cred că este cel mai frumos lucru posibil!Fiecare imperfecțiune pe care o ai te definește și spune povestea vieții tale și, totodată, cine ești și etapele grele prin care ai trecut.”

Publicitate

De proveniență din Minnesota, Geurts care locuiește acum în Los Angeles, are misiunea acum să ne schimbe felul de gândire asupra standardelor frumuseții.

În 2015, și-a spus povestea unei campanii numită ”Iubește-ți imperfecțiunile” , un proiect care urmărea imperfecțiunile femeilor.

”Vei întâlni oameni care se vor simți intimidați de tine” , a scris ea recent pe Instagram.

”Ești diferită. Oamenii nu știu cum să reacționeze sau cum să accepte pe cineva care nu face parte din ”turmă”…Nu sunt obișnuiți cu cineva care nu încearcă să se muleze pe mentalitatea societății – astfel, în loc să-ți încurajeze unicitatea, vor încerca și te vor face să te simți ciudată sau ”stricată”. Sunt aici pentru a-ți da un sfat pe care-l cunosc prea bine: Nu îi băga în seamă și nu pune la suflet!”

Abia la vârsta de 22 sau 23 de ani a învățat să se aprecieze și să-și accepte corpul așa cum este.

Publicitate
Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate