Urmează un an nou, cu un nou început pentru toate zodiile. Dacă sunteţi în prezent implicat într-o relaţie sau pur şi simplu vă doriţi să nu mai fiţi singuri, astrele au o veste bună. Se pare că 2018 ar putea fi anul tău pentru iubire!

Horoscop iubire 2018 Berbec

Dacă ești dornic de o relaţie, atunci acesta este anul tău. Există şansă să întâlneşti pe cineva în următoarele săptămâni. Asigură-te că noul partener este cineva care poate oferi stabilitate, dar și puţină libertate. Dacă vrei cu adevărat ca lucrurile să funcţioneze, acesta este tipul de echilibru de care vei avea nevoie.

Horoscop iubire 2018 Taur

Ca Taur, nu eşti întotdeauna concentrat pe relaţii. Şi este perfect OK. Dar dacă ești în căutare va fi foarte uşor să găsești pe cineva.

Publicitate

Horoscop iubire 2018 Gemeni

Ai fost prea ocupaţi în 2017 să vă gândiţi la o relaţie. Dar dacă dorești să se schimbe acest lucru, se poate în totalitate în 2018. De fapt, ai putea fi chiar copleşiţi de afluxul de posibili parteneri – deşi majoritatea nu sunt o idee bună. În orice caz nu încerca să forţezi nimic. În luna mai se poate întâmpla ceva bun. Deci, fă-ţi o favoare şi aşteaptă.

Horoscop iubire 2018 Rac

Dacă dorești o relaţie, ocazia va apărea cu siguranță în acest an – dacă ești dispus să aşteptaţi puţin. Acest lucru nu înseamnă compromis – faci doar loc pentru schimbări, atâta timp cât modificările sunt sănătoase. Persoana potrivită va respecta în totalitate acest lucru.

Horoscop iubire 2018 Leu

Publicitate

Veți începe anul pe aceeași lungime de undă și lucrurile vor merge perfect. Dar în curând, leul înfricoșător din interiorul tău va ieși și vei fi atât de plictisit de rutina ta încât începi să te întrebi dacă iarba este mai verde de cealaltă parte.

Horoscop iubire 2018 Fecioară

Pentru Fecioară, anul acesta aduce la un loc condițile pentru a duce relația la următorul nivel. Dacă încă nu ai o relație, vei avea posibilitatea să te implici într-una, care va începe cu multă senzualitate și pasiune. Noua relație are toate șansele să evolueze treptat. Cel mai bine e să te implici într-i relație nouă după înceheierea primului trimestru al anului. Dacă ești implicat într-o relație stabilă sau chiar căsătorit, va prevala siguranța, în strânsă legătură cu stabilitatea financiară a ta și a partenerului tău. Acesta va fi obiectivul cel mai important pentru tine și sunt toate șansele să-l atingi și să-l stăpânești.

Horoscop iubire 2018 Balanță

Balanţa are parte de schimbări neașteptate. Se creează condiţii favorabile pentru a cunoaşte atât partenerul de viaţă dint-o relaţie de lungă durată, cât si a celor aflate la început, iar acest lucru te va surprinde.

Horoscop iubire 2018 Scorpion

Încă din luna februarie vor apărea schimbări pentr scorpionii celibatari, urmând ca unile martie si aprilie să fie la fel de favorabile. În această perioada şansele de a cunoaşte sufletul pereche sunt crescute, însă nativul scorpion trebuie să iasă mult in lume.

Horoscop iubire 2018 Săgetător

Cu Uranus în casa iubirii, săgetătorul găsește momentul potrivit pentru a-şi declara sentimentele persoanei la care ţin.
Deși dorinţa pentru distracţie si flirt rămâne incă pronunţată, exista şansa ca printre acele aventuri să îşi găsească sufletul pereche.

Horoscop iubire 2018 Capricorn

Anul 2018 promite multe pentru viaţa amoroasă a capricornilor. Vor apărea multe schimbări pe plan sentimental, în bine!

Horoscop iubire 2018 Vărsător

Izolarea și atitudinea mai puţin prietenoasă a vărsătorilor îi poate împiedica să îşi găsească dragostea.

Horoscop iubire 2018 Pești

Peștii celibatarii au șanse mari să dea startul unei relații amoroase care, chiar dacă va porni greu, promite să fie profundă. Peştii trebuie să fie atenţi la persoanele din jur, mai cu seamă la prieteni. Nu este exclus ca, pornind de la o amiciție, să se nască o dragoste intensă.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate