Lucrurile nu ne ies perfect întotdeauna, suntem oameni, cu toții greșim. Cu toate acestea însă, trebuie să recunoaștem că unii oameni par să o dea în bară mult mai rău decât alții. Fie că se întâmplă din neatenție, fie ca îi urmărește ghinionul, aceste persoane pare că nu se descurcă deloc nici măcar în ceea ce privește cele mai simple activități de zi cu zi. Iată care sunt câțiva dintre cei mai stupizi oameni de pe Pământ.

1. Cineva ar trebui să îi spună acestei femei că un selfie-stick nu este o antenă și că telefonul se poate scoate foarte ușor de pe suportul lui.

2. Cu siguranță nu este foarte ușor să tai un copac însă, probabil principalul lucru la care ar trebui să ai grijă, este să nu îți lovească casa, geamul sau… pe tine.

Publicitate

3. Faptul că acest șofer a avut talentul de a intra cu mașina direct într-un zid, este una… se mai întâmplă. Faptul că pe cealaltă parte a zidului se afla o piscină, ei bine, asta este complet altă treabă.

4. Acesta este un nou model de barcă, care abia au acostat în porc.

5. Acesta este cel mai nou model de barcă, cu motor de mașină.

Publicitate

6. Nu avem nimic împotriva prelucrării pozelor, însă ar fi bine să ai grijă ca, atunci când încerci să îți faci brațele să pară mai mari, să nu distrugi complet aspectul fundalului.

7. Nu știu dacă ar trebui să râdem la această poză, sau să ne grăbim să ne cumpărăm crocși, șosete albe și funde, pentru că acesta ar putea să fie startul unui nou trend!

8. Cineva ar trebui să îi spună acestui bărbat că o mașină nu poate fi folosită și pe post de barcă.

9. Nici nu vreau să mă gândesc în ce situație se află acest bărbat care trebuie să explice cum, în mod misterios, toate mașinile pe care le transporta, s-au scufundat.

10. Avertisment pentru părinți – poate nu ar trebui să vă lăsați copiii să folosească toaleta pe post de piscină, pentru că probabil vor folosi și hârtia igienică pe post de prosop.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate