Fiecare dintre noi crede că viața celebrităților este perfectă și că nimic nu le merge niciodată prost. Cu toate acestea, suntem mereu tentați să vedem doar partea plină a paharului și să ne lăsăm ghidați de invidie, în loc să privim și să analizăm senzația în mod obiectiv. Ei bine, una dintre cele mai mari probleme care vin odată cu celebritatea este, ei bine, celebritatea. Frica de a fi mereu în ochii publicului și de a te simți supravegheat indiferent de activitatea pe care o desfășori, este cea care îi poate face pe cei aflați în lumina reflectoarelor să își cizeleze mult prea mult vorbele și acțiunile, pentru a avea mereu o imagine curată.

Ei bine, lucrurile nu pot merge întotdeauna perfect, astfel că au existat numeroase situații în care și celebritățile au fost surprinse în ipostaze asemănătoare celro în care se regăsesc zi de zi oamenii normali, care nu merg pe stradă cu 10 paparazzi după ei.

Iată câteva dintre fotografiile surprinse în momente accidentale sau nepotrivite pe care celebritățile și-ar dori cu siguranță să le poată șterge din memoria fanilor lor și de pe paginile tabloidelor de scandal.

1. Se pare că Katy Perry a avut un mic accident cu ținuta ei.

Publicitate

2. Indiferent de faptul că Thor și Loki sunt veniți de pe altă planetă, nu există bărbat care să nu fie fascinat de posteriorul lui Scarlett Johansson.

3. Probabil că președintele Americii nu se aștepta să fie surprins într-o astfel ipostază.

4. Orice tânăr face lucruri nebunești și nejustificate atunci când este în creștere, dar probabil că Justin Bieber și-ar dori ca această poză să dispară de pe internet.

Publicitate

5. Această imagine cu Brad Pitt este exemplul perfect pentru ce înseamnă o poză prost sincronizată.

6. Probabil că nicio femeie nu ar vrea să fie surprinsă într-o astfel de ipostază.

7. Probabil că actuala soție a actorului Bradley Cooper nu ar fi foarte încântată să vadă această imagine cu soțul ei studiind decolteul altei femei.

8. Această imagine cu Kim Kardashian a intrat în istorie drept una dintre cele mai folosite imagini în materie de glume pe internet, însă vedeta nu este deloc încântată de ea.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate