În ziua de astăzi, lucrurile evoluează atât de repede, încât nu mai avem timp să ne oprim și să ne bucurăm de lucrurile pe care le facem. Există o mulțime de lucruri noi și inovatoare pe care le putem face și ar fi păcat să ajungem la bătrânețe fără să le fi încercat. În continuare, găsești o listă cu lucruri intime diverse pe care toate cuplurile trebuie să le încerce măcar o dată.

 

1. Masați-vă reciproc

E un mod ideal de a scăpa de stresul acumulat de peste zi. Un alt beneficiu atunci când îi faci masaj perechii tale e acela că îți va face și el masaj ție.

 

Publicitate

2. Gătiți împreună

Dacă vrei să întărești legătura pe care o ai cu partenerul tău și să îți faci relația mai interesantă trebuie să încerci să gătiți împreună. Nu numai că veți fi mai sănătoși, dar veți face și economie la bani pe care nu îi veți mai cheltui la restaurant.

 

3. Faceți-o la duș

O experiență extrem de nouă și de interesantă pe care o poate încerca orice cuplu e să o faceți în timp ce sunteți la duș împreună. Nu trebuie să investești prea mult timp sau bani în acest experiment. Nu ai nimic de pierdut dacă încerci.

Publicitate

 

4. Faceți-o în locuri publice

Să o faci într-un loc public e mai nebunesc și mai aventuros decât la duș. Dacă simți că relația ta are nevoie să fie mai palpitantă, atunci ai face bine să încerci atât în public, cât și la duș.

 

5. Mergeți împreună la patinoar

Patinajul pe gheață e un gest extrem de romantic care topește inima oricărei femei. Asigură-te că știi ceea ce faci pentru ca nici tu și nici partenera ta să nu aveți de suferit. Un instructor v-ar fi foarte util dacă n-ați mai patinat înainte.

 

6. Folosiți-vă de mâncare în timpul preludiului

Să folosiți mâncarea în timpul preludiului nu este un lucru ciudat sau nemaiauzit. Nu e nevoie să întindeți mâncare pe tot corpul. Puteți savura împreună o căpșună sau folosi frișcă într-un mod interesant.

 

7. Mergeți la plajă

Dacă locuiești aproape de plajă, trebuie să mergeți acolo din când în când. Dacă locuiești departe, mergeți împreună într-o vacanță romantică la mare de câteva ori pe an.

 

8. Faceți excursii împreună

Dacă nu locuiești aproape de plajă sau nu îți place atât de mult apa, puteți merge în drumeții și excursii în aer liber. Dacă vă place aventura, puteți merge cu cortul și petrece o noapte sau două sub cerul liber.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate