Odată ce începi să te întâlnești cu anumiți oameni, realizezi că pot fi clasificați în două tipuri diferite, cei care sunt pregătiți să se stabilească și să aibă ceva serios și cei care vor să se distreze. Nu înseamnă că unul este mai bun decât celălalt pentru că nu este nimic în neregulă cu distracția și în același tip nimic nu este în neregulă cu angajamentul.

Problema vine atunci când stabilești o relație cu un bărbat care are interese complet diferite în raport cu ale tale, ceea ce poate fi dureros în cele din urmă. În continuare, îți vom oferi câteva modalități de a ști cu cine ai de-a face.

 

1. Conversațiile despre viitor

Bărbatul care este gata să fie într-o relație va vorbi cu tine despre viitor fără să gândească sau să evite asta. Nu într-o manieră lipicioasă și agresivă, dar întotdeauna arată că nu se teme să se gândească pe termen lung.

Publicitate

Cel care vrea să se distreze va încerca să evite oricare dintre aceste conversații apropiate de acest subiect. Indiferent cât de mult vrei să-l convingi sau să te gândești unde vei fi în câteva luni, el va face un efort să trăiască doar acest moment.

 

2. Planurile

Băiatul care dorește să aibă ceva serios cu tine va organiza excursii pentru anul viitor arătând că ești importantă pentru el și că nu vede o altă persoană mai bună decât tine.

Pe de altă parte, tipul care pur și simplu dorește să se culce cu tine te va invita să faceți ceva vineri. O diferență de mentalitate, așa cum am spus la început, nu trebuie să fie mai rău sau mai bine, întotdeauna depinde de ceea ce vrei.

Publicitate

 

3. Complimentele

Bărbatul care dorește să fie cu tine îți va spune mai mult decât o dată că aspectele preferate ale persoanei tale sunt particularitățile și trăsăturile personalității sau aspectului pe care nu le-ai observat niciodată înainte.

Bărbatul care vrea să se distreze îți va spune că ești uimitoare și amuzantă și că totul este fantastic. Poate în timp, se va schimba modul în care te vezi, dar dacă continui în acest fel, cel mai sigur lucru este că nu se va schimba.

 

4. Momentele împreună

O altă diferență esențială se referă la tipul de momente pe care fiecare gen de bărbat vrea să le trăiască. Primul va dori să-și petreacă o duminică relaxantă cu tine și orice ocazie este bună să te revadă.

Bărbatul care te place doar pentru o vreme te va suna când e la bar să poți veni și tu pentru a ajunge mai apoi în patul lui. Interese și comportamente diferite pe care trebuie să le citești pentru a ști cum să alegi.

 

5. Persoanele dragi

Cel care este dispus să fie serios cu tine va fi mândru că te va purta în viața sa și te va lăsa să intri în ea. Asta înseamnă să te prezinte părinților și tuturor prietenilor tăi, fără a păstra secrete.

Cel care vrea doar să se distreze nu le va spune niciodată părinților și în cele din urmă, prietenii lui vor ști despre tine din întâmplare. Deși fiecare situație este diferită, ar trebui să știi ce se întâmplă.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate