O suprafață de peste 3 sferturi din Pământ este acoperită de oceane. Acestea cuprind peste 96% din totalitatea resurselor hidrografice de pe Terra, oferind multiple beneficii pentru totalitatea membrilor populației.

Oceanele sunt medii extrem de misterioase și de controversate, asemenea oricăror lucruri neexplorate în totalitate, devenind subiect favorit pentru numeroase filme sau cărți de groază, fiind atât fascinante cât şi înspăimântătoare în acelaşi timp. Astfel, indiferent de cât de frumos arată lucrurile atunci când privești apa de pe plajă, lucrurile sunt complet diferite atunci când ești părăsit în mijlocul oceanului, în preajma creaturilor sale misterioase.

Iată care sunt câteva din cele mai înspăimântătoare și ciudate lucruri cu care te poți întâlni atunci când străbați oceanele.

1. Balenele sunt cele mai voluminoase animale de pe Terra. După ce ne uităm la această poză, cu siguranță putem să ne dăm și seama de ce.

Publicitate

2. Știm cu toții că ne uităm la niște alge, însă acest lucru nu înseamnă că am avea curaj să ne aruncăm să înotăm în acele ape.

3. Chiar dacă aceasta este doar o imagine, parcă auzim sunetul unui om scufundându-se într-o apă liniștită, nu-i așa?

Publicitate

4. Cu toții știm cât de periculoase sunt pisicile de mare.. așa că nu cred că nouă ne-ar fi ușor să rămânem atât de liniștiți pe parcursul unei asemenea întâlniri.

5. Oare cum este să te afli atât de aproape de o creatură care ar putea să te înghită fără niciun fel de efort.

6. Nu am vrea să ne gândim ce trece prin mintea surferului care este surprins în imagine.

7. Cu siguranță o a astfel de priveliște te stimulează să vâslești de 2 ori mai repede decât ai făcut-o până atunci.

8. Deși acest cadru pare să fie ales dintr-un film de groază, imaginea este total reală și neprelucrată.

9. Această imagine este surprinsă cu ajutorul unei camere prin satelit. Nici nu am vrea să ne întrebăm cum sau de ce există pe Pământ o astfel de creatură.

10. Se spune că meduzele înțeapă… nu am vrea să ne gândim la cât de periculoasă ar putea să fie înțepătura acestei meduze.

11. Ați văzut filmul Anaconda? Cred că nu v-ați fi așteptat ca aceste creaturi să fie reale și, cu atât mai mult, să stea ascunse în adâncuri.

12. Vi s-a întâmplat vreodată să înotați și să simțiți un curent la picioare? Oare ce simte scufundătorul din imagine?

13. Sigur, cu toții ne dorim să ne împrietenim cu animalele, însă această caracatiță este prea periculoasă pentru a-ți deveni cel mai bun prieten.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate