Într-o încercare de a afişa mereu un aspect tânăr, actorii și actrițele și-au petrecut o mare parte din timp în biroul chirurgului plastician. Intervențiile estetice pot însă schimba radical înfăţişarea pacientului.

1. Tara Reid

Odată cunoscută pentru rolul Vicky în American Pie, Reid este acum mai cunoscută pentru procedurile de liposucție și implant mamar pe care le-a făcut în 2004.

2. Donatella Versace

Publicitate

Vicepreședinte al mărcii de lux Versace, Donatella, a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale începând cu anii 1990. Printre alte ajustări, schimbările cele mai vizibile au fost la nas și buze. Imaginile vorbesc de la sine, deși nu există dovezi publicate că Donatella ar fi nemulțumită de schimbări.

3. Jocelyn Wildenstein

Jocelyn a început experimentarea cu chirurgia plastică în 1997. După ce a cheltuit 4 milioane de dolari pe diverse proceduri, precum implanturi în obraz și numeroase lifting-uri faciale, schimbările sale dramatice i-au adus porecla „Mireasa din Wildenstein” sau „femeia pisică”.

Publicitate

4. Jennifer Gray

În cazul în care cei nu ar fi existat un număr atât de mare de oameni care s-au îndrăgostit de chipul lui Jennifer Gray, atunci probabil operaţia ei nu ar fi avut un efect atât de puternic asupra carierei ei. Desi aspectul ei estetic este plăcut, din nefericire, rinoplastia nu i-a oferit mai mult timp pe TV.

5. La Toya Jackson

Michael și La Toya Jackson au avut o relație deschisă și tumultuoasă , dar se pare că au un lucru în comun: o dragoste pentru chirurgia plastică – și poate un chirurg special. Printre procedurile comune se numără implanturile bărbiei și a obrazului, împreună cu intervenția asupra nasului ce a devenit o semnătură a familiei Jackson acum.

6. Tori Spelling

Deşi iniţial nu a vrut să mărturisească, ulterior Tori spunea: “Vreau să fiu onestă şi să recunosc operaţia de mărire a sânilor de la 20 de ani”. “Am trecut prin două proceduri pe care probabil le-a făcut orice altă femeie de la Hollywood”.

7. Lara Flynn Boyle

Curioşii n-au fost niciodată siguri care au fost operaţiile la care a recurs vedeta. Dar, aşa cum reiese şi din poze, frumoasei de 39 de ani îi este destul de greu să zâmbească.

8. Scott “Carrot Top” Thompson

Comedianul roşcat nu mai este demult un pionier al listelor „Top 10” operații estetice înspăimântătoare. Se speculează că acesta şi-a ridicat sprâncenele, a făcut injectii cu Botox, şi alte operaţii cu laser, ceea ce este evident datorită lipsei de pistrui care erau prezenți înainte pe chipul lui. De asemenea, s-a speculat că el folosește steroizi, corpul său trecând printr-o schimbare radicală.

9. Mickey Rourke

Rourke și-a şocat fanii cu noua sa înfăţişare. Operațiile chirurgicale survenite de acesta includ lifting facial, al ochilor și un transplant de păr.

10. Farrah Abraham

Aceasta a suferit mai multe intervenții în zona buzelor pe care corpul său nu le-a acceptat cu ușurință.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate