Deși ar putea să pară că anii 90 sau 2000 nu sunt chiar așa îndepărtați, adevărul este că ne apropiem de sfârșitul deceniului și că timpul nu a trecut fără să lase urme, cel puțin pentru mulți dintre noi.

Cu siguranță îți amintești de cele mai frumoase femei care în anii 90 cucereau lumea întreagă prin talentul și frumusețea lor. Multe dintre ele au rămas încă pe val și te fac să te întrebi care e secretul tinereții fără bătrânețe.

Carmen Electra

Carmen Electra este o foarte cunoscută actriță, cântăreață, dansatoare, vedetă de televiziune și fotomodel american. A devenit celebră cu mulți ani în urmă datorită aparițiilor în revistele pentru adulți, iar mai apoi s-a făcut remarcată în filme precum Scary Movie, Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans și Disaster Movie.

Publicitate

Charlize Theron

 

Angelina Jolie

Publicitate

Originră din America de Sud, Charlize Theron este o actriță americană câștigătoare a premiului Oscar pe care s-a bucurat de multă atenție în decursul carierei.

Gwen Stefani

Gwen Stefani a debutat în formația No Doubt în 1992. Este cântăreață, compozitoare, desginer și a putut fi văzută și în rolul de actriță în filme, jucându-și de cele mai multe ori propriul rol.

Courteney Cox

Actriță, regizor și producător american, Courtney s-a făcut remarcată în serialul Friends în care a jucat timp de 10 ani.

Tara Reid

Tara este o cunoscută actriță americană care și-a început cariera de la 6 ani, însă rolul care a consacrat-o a fost cel al  Victoriei din seria American Pie.

Natalie Portman

Natalie Portman este o actriță americană cu origine israeliană, câștigătoare a premiului Oscar după rolul de excepție din Black Swan.

Jennifer Lopez

Actriță și cântăreață americană, Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute personalități din industria muzicii latino.

Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones este o excepțională actriță, laureată a Premiului Oscar pentru rolul în musicalul Chicago. Deși este de origine britanică, în prezent joacă în Statele Unite.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este actriță, producătoare de film și femeie de afaceri americană. A devenit cunoscută la nivel internațional după rolul simpaticei Rachel din Friends, care i-a adus un premiu Emmy, un Glob de Aur și un premiu Screen Actors Guild Award. Din 2012 are o stea pe Hollywood Walk of Fame și a fost desemnată de  revista Men’s Health drept ”cea mai sexy femeie din toate timpurile”.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate