Designerul francez a ales campurile de lavanda din regiunea Valensole, acesta fiind locul perfect pentru a-si gazdui show-ul de primavara / vara 2020 (cuprinzand pentru prima data atat barbati, cat si femei) la aniversarea de 10 ani.

Este pentru a treia oara cand designerul isi expune colectia in sudul Frantei, dar atmosfera unica a Valensolei este cea mai puternica afirmatie a referintelor sale evocatoare si a viziunii indraznete.  

Intr-un interviu, el afirma „cu acest show, unii oameni isi vor aminti doar lavanda…iar altii vor vedea asemanarea cu pictura lui Hockney. Vreau ca toată lumea sa-mi inteleaga lucrarea.”

Picturile lui Hockney, precum Paul Cézanne si Jean Lurçat, au fost punctul de plecare al colectiei, intitulat „Le Coup de Soleil” sau „The Sunburn” (Ars de soare- stralucirea obrajilor dupa o zi petrecuta pe camp ) de aici si paleta de culori saturate a hainelor. 


La doar 29 de ani, designerul stie exact ce face „Misiunea mea este sa fiu numele unei generatii, care nu se gandeste numai la viitorul planetei, ci si la dorinta de fericire care nu este definita prin a avea multi bani.Cand oamenii ma intreaba unde ma vad in 10 ani, spun ca ma vad fericit. Vreau sa urmez ceva care ma conduce spre fericire. „

Publicitate

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate