Având în vedere că WhatsApp implementează noi caracteristici în update-urile lor beta, lucrurile se vor schimba în ceea ce privește utilizarea acestei aplicații.

Iată care sunt câteva dintre cele mai interesante noi funcții ale aplicației de care poți profita.

Poți, de exemplu, să așezi în fruntea listei de mesaje persoanele cu care vorbești cel mai des sau care îți sunt dragi.

Noile update-uri pot fi ”periculoase”, astfel că utilizatorii trebuie să aibă grijă ce discuții le aleg ca favorite, mai ales dacă sunt discuții ce nu trebuie citite de terțe persoane.
Noua dezvoltare este valabilă la versiunile de Android 2.17.1562 și mai recente decât aceasta. Utilizatorul aplicației poate adăuga la favorite mai mult de trei discuții.

Deselectarea unor conversații din categoria celor favorite poate fi foarte ușor de făcut și apăsând această comandă, poți bloca complet discuția.

Publicitate

Utilizatorul poate selecta și deselecta orice discuție. Discuția selectată va apărea cu un simbol diferit pe partea dreaptă a ecranului, pentru a-i fi mai ușor utilizatorului să identifice ce discuție este selectată în categoria de favorite și care nu.

Update-ul e construit în beta și utilizatorul poate să vadă update-ul final imediat.

Un alt update recent a fost adăugat și presupune ca Siri să îți citească mesajele primite pe Whatsapp, dar această funcție este valabilă pentru iOS.

Citește și 10 TRUCURI pentru telefoane pe care NU LE ȘTIAI dar vei vrea să le ÎNCERCI

Ne folosim telefoanele mobile în fiecare zi, astfel că am fi tentați să credem că știm toate lucrurile esențiale despre ele. Cu toate acestea, uneori rămânem blocați în rutina utilizării zilnice a acestora și uităm să ne mai concentrăm asupra lucrurilor noi sau a detaliilor interesante. În acest articol urmează să aruncăm o privire asupra câtorva dintre cele mai interesante trucuri și utilizări pentru telefoane mobile. Pentru a testa trucurile populare pentru telefoane îți trebuie doar câteva obiecte obișnuite și puțină dexteritate. Iată câteva exemple:

Publicitate

1. Folosește o baterie în loc de stilou special pentru telefon

Bateria este o alternativă excelentă pentru stilou. Dacă vrei ca trucul să funcționeze, ar trebui să atingi stiloul de partea negativă a bateriei.

2. Confecționează un suport pentru telefon dintr-o agrafă de hârtie

Telefoanele se potrivesc perfect în agrafele de hârtie desfăcute. Acum poți să te uiți la videoclipuri pe telefon fără să îți faci griji că acesta o să cadă.

3. Învelește-ți degetul în folie de aluminiu

Dacă porți mănuși și nu reușești să folosești telefonul cu touchscreen, poți încerca să îți învelești degetul în folie de aluminiu și să încerci din noi.

4. Curăță porturile de praf și murdărie cu ajutorul unei seringi

Acest lucru te ajută într-adevăr să sufli niște aer în port, dar nu va exista o mare diferență între înainte și după. Trucul nu te va ajuta să ai un smartphone mult mai curat.

5. Confecționează-ți o husă pentru telefon dintr-un balon

Prima dată, umflă balonul (dar nu prea mult, doar la jumătate din capacitate), iar apoi așază telefonul în el. Balonul se va potrivi perfect telefonului tău. Dacă nu ai o husă la îndemână și se întâmplă să ai un balon, folosește acest truc.

6. Scapă de zgârieturile de pe ecran cu ajutorul pastei de dinți

Ei bine, acesta este unul dintre trucurile care în realitate nu funcționează. Nu doar că nu te va scăpa de zgârieturi, însă curățarea cu pastă de dinți le va face să fie și mai vizibile.

7. Confecționează-ți un „trepied” din bandă adezivă și elastic de cauciuc

Ia o rolă mare de bandă adezivă, pune-ți telefonul în ea și fixează-l cu elastic de cauciuc. Așază „trepiedul” în locul de unde vrei să faci poza. Trucul chiar funcționează, așa că dacă vrei să faci o poză de grup sau te-ai plictisit de selfie-urile obișnuite, poți să-l încerci.

8. Confecționează-ți o lumină de noapte dintr-o lanternă așezată lângă o sticlă de apă

Acest truc chiar funcționează. Nu vei putea să citești pe o astfel de lumină, dar te va ajuta să dormi foarte bine pentru situația în care nu îți place să dormi în întuneric.

9. Fă fotografii subacvatice cu ajutorul unui prezervativ

Ei bine și acest truc este unul inutil. Prezervativul sigur nu va lăsa apa să intre, dar senzorul ecranului nu va mai funcționa. E puțin probabil să reușești să faci vreo fotografie „subacvatică”.

10. Fă fotografii cu ajutorul butonului de la căști

Conectează căștile la telefon, pornește camera și apasă butonul de pe fir. Va funcționa perfect ca un declanșator.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate