Popularitatea poate fi relativă, dar sunt câteva semne după care să recunoști dacă ești popular sau nu. Spre exemplu, îți faci repede prieteni și te integrezi imediat într-un colectiv? Sau dacă vrei să ieși în oraș, ai mereu pe cine să suni să te acompanieze? În cazul acesta,putem spune că ești o persoană populară.
În caz contrar, nu trebuie să te învinovățești. Se pare că există niște zodii care pot atrage automat simpatia celorlalți , iar acești nativi sunt mult mai extrovertiți decât ceilalți.

Conform studiilor de pe Internet și rețelele de socializare, am descoperit 5 cele mai populare zodii. Citește și află dacă ești printre ele.

Ca orice altceva, semnul zodiacal îți poate influența personalitatea, felul în care te comporți și cum îi atragi sau respingi pe alții.

Există unele semne zodiacale care tind să fie populare și altele care tind să fie mai confortabile pe cont propriu. A fi popular este un lucru bun, dar are și provocările sale. Când ești foarte popular, poți simți ca și cum nu vei avea niciodată timp doar pentru tine și că întotdeauna îți dedici ziua altor persoane.

Iată cei mai populari nativi:

Publicitate

1. Săgetător

Ca Săgetător, ești o persoană distractivă. Ai o poftă de viață care este contagioasă și atractivă. La acestea se adaugă deschiderea și simțul fantastic al umorului și nu e de mirare că ești sunt unul dintre cele mai populare semne zodiacale. Ai o inimă mare și ești extrem de generos. Ești foarte apreciat de cei din jur și poate că este caracterul tranzitoriu al personalității tale, ceea ce face ca alții să vrea să se afle în jurul tău cât mai mult posibil înainte de a pleca într-o altă aventură.

2. Leu

Ca Leu, concurezi cu Săgetătorul pentru locul întâi. Nu este o surpriză. Ca Leu, ești cunoscut ca fiind popular. Și nu avea cum să fie altfel, ținând cont de faptul că adori să fii în centrul atenției. Pur și simplu ai acele calități care îi fac pe oameni populari – ești atrăgător, optimist, energic și amabil. Cel mai bun lucru la tine este că dacă primești dragoste și loialitate, o dai înapoi înzecit.

3. Pești

Publicitate

Ca Pești, te situezi pe locul 3. Tu ai face orice pentru oricine – ești o persoană altruistă, ceea ce te face foarte popular. De obicei, ești extrem de creativ și îi poți ajuta pe ceilalți să vadă lumea într-un mod în care să îi inspire și de aceea ceilalți îți caută deseori compania.

4. Balanță

Te înțelegi cu toată lumea. Ar fi un paradox să fie altfel, din moment ce tu trăiești după o mantra care promovează pacea și armonia. În plus, ești o persoană cu care se comunică foarte ușor și asta ajută foarte mult în relațiile tale interumane. Dar nu numai că ai fi un bun orator, ci ești și un excelent ascultător, astfel că oamenii adoră să fie în prezența ta atunci când simt nevoia să vorbească cu cineva.

5. Gemeni

Nu se putea să nu fii în acest top, la cât de mult îți place să socializezi. Poți găsi un punct de interes comun cu oricine. În plus, îi faci pe alții să se simtă interesanți și valoroși și cui nu-i place asta? Poți schimba starea oricui prin simpla ta prezență, să nu mai spunem atunci când începi să glumești, pentru că ai un simț al umorului foarte dezvoltat.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate