Foarte atrăgătoare și seducătoare, aceste femei s-ar putea să te facă să suferi dacă faci un pas greșit. Pe cât de focoase sunt, pe atât de agresive pot deveni și astfel viața ta se poate transforma într-un minut de la vis la coșmar. De aceea, trebuie să fii mai atent atunci când ai alături o femeie sub aceste semne zodiacale.

Iată cu ce femei din zodiac ar trebui să fii mai precaut:

Taur

Femeile din zodia Taur vor totul. Nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură și dacă te implici într-o relație cu o femeie Taur trebuie să fii pregătit să îi oferi totul. Lipsa sa de răbdare s-ar putea să te pună în dificultate și să ai multe bătăi de cap lângă această femeie. De multe ori nemulțumită, s-ar putea să fii taxat pentru orice detaliu minor care nu îi este pep lac. Fiindcă este foarte vulcanică, ar putea stârni o adevărată tornadă după fiecare discuție în contradictoriu. Ai grijă să nu o contrazici prea des pentru că își va dezlănțui toată furia asupra ta. Deși e o femeie destul de afectuoasă, e foarte egoistă și s-ar putea să bună binele său mai presus de al tău sau al legăturii voastre. Va fi deci ea mereu pe primul loc iar nevoile tale vor cădea în plan secund.

Vărsător

Publicitate

Deși pare o femeie foarte deschisă la minte, cu o gândire neconvențională, femeia Vărsător poate deveni vanitoasă și poate avea dificultăți în a accepta și punctul de vedere al altcuiva. Nu va suporta niciodată să îi pui limite sau să îi pui la îndoială valorile de viață și principiile. Trăiește după propriile reguli și ar fi bine să nu o calci pe coadă cu propriile păreri. Nu o vei schimba niciodată așa că nu te baza pe asta. Libertatea e foarte importantă pentru ea, așa că nu te aștepta la o relație foarte apropiată. De asemenea, nu te aștepta ca femeie Vărsător să își afișeze afecțiunea, pentru că este de obicei detașată și chiar și egoistă.

Scorpion

Nu îți închipui că poți să iei o hotărâre lângă femeia Scorpion. Ea va face tot posibilul să te manevreze după propriul plac, iar sfaturile tale îi vor trece pe lângă urechi, pentru că doar părerea ei contează. De multe ori orgoliul său mare e cel care o împiedică să îți urmeze sfaturile și îndrumările, chiar dacă știe că sunt bine intenționate, lucrurile trebuie făcute după placul său. În plus, femeia Scorpion este foarte răzbunătoare. Dacă o superi, trebuie să fii foarte precaut pentru că deși nu o arată, furia ei se concentrează asupra ta și se materializează în cele mai negre planuri de răzbunare. Femeia Scorpion e ghidată de impuls, și nu se gândește că ar putea să îți facă rău prin atitudinea ei și nici nu ar înțelege de multe ori în ce fel te-ar putea răni. Fii deci atent dacă ai o femeie Scorpion lângă tine pentru că s-ar putea să îți transforme viața într-un coșmar.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate