Încercând să-ți găsești sufletul pereche vei da peste potențiali parteneri din fiecare zodie. Cu toate acestea mulți bărbați susțin că este foarte greu să găsești o femeie fidelă și iubitoare în ziua de astăzi. Iată care sunt cele mai bune și cele mai rele femei din zodiac.

CELE MAI BUNE FEMEI

1. Taur

Nativii acestei zodii sunt foarte senzuali și iubesc confortul. Ei caută stabilitate și sunt loiali, sunt persoane pe care te poți baza.

2. Rac

Publicitate

Dintre toate cele 12 zodii, Racii își doresc cel mai mult o relație bazată pe iubire și siguranță. Racul nu e fericit dacă nu are legături emoționale profunde.

3. Fecioară

Nativii Fecioară sunt sensibili, creativi și foarte intuitivi. Își sprijină prietenii și persoanele cu care au o relație, așa că pot fi niște parteneri grozavi.

4. Balanță

Nativii acestei zodii caută pace și armonie, mai ales în relații, deoarece tânjesc după dreptate și corectitudine. Sunt persoane de încredere și loiale.

Publicitate

5. Scorpion

Scorpioancele sunt femeile pe care și le-ar dori orice bărbat. Sunt puternice și pasionale și vor face mereu orice este nevoie pentru a se asigura că partenerul lor este fericit și are tot ce le trebuie. Nu vor ezita să se dedice total relației.

Zodiile nu foarte fidele:

1. Berbec

Berbecul este independent și impulsiv și rareori se gândește dinainte la consecințele acțiunilor lor. Ei au un apetit pentru aventură – inclusiv pentru cele amoroase.

2. Gemeni

Gemenii sunt îndrăzneți și curioși. Le plac lucrurile distractive și uneori chiar pericolul. Le place să se joace, chiar și cu inimile și mințile altora, plictisindu-se destul de ușor.

3. Leu

Leii sunt perfecționiști, fiind mereu în căutarea perechii potrivite. Din nefericire, puține relații sunt perfecte, dar Leii vor merge mai departe odată ce apare cineva mai interesant din
punct de vedere intim sau intelectual.

4. Capricorn

Capricornii iubesc și caută puterea. E greu să îi cunoști, deoarece de multe ori își ascund sentimentele adevărate. Ei tind să creadă că au mereu dreptate și nu iartă foarte ușor.

5. Săgetător

Săgetătorii sunt spirite libere, care urăsc regulile, inclusiv restricțiile presupuse de o relație monogamă. Lor le plac aventurile de orice tip.

6. Vărsător

Nativilor din zodia Vărsător le place să flirteze și sunt foarte impredictibili și independenți. Ei ar putea să creadă că o relație serioasă sau o căsnicie sunt prea plictisitoare.

7. Pești

Cei mai sensiibili oameni din zodiac se luptă adesea cu emoțiile lor interioare. Ei trăiesc în lumea lor fantastică și uneori au probleme cu cerințele lumii reale, inclusiv ale relațiilor.
Sunt repede dezamăgiți dacă partenerii lor nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor.

Orice persoană, indiferent de zodie, trebuie să fie conștientă că o relație puternică necesită muncă și înțelegere din partea ambilor parteneri.

CELE MAI RELE FEMEI DIN ZODIAC

Aşa cum probabil ştiţi deja, zodia noastră poate influenţa foarte multe dintre lucrurile pe care le facem. Astfel, în funcţie de semnul zodiacal sub care ne-am născut, putem avea anumite trăsături de personalitate. În această sferă de influenţă intră şi feminitatea şi senzualitatea, astfel că unele dintre femei sunt mai feminine şi mai predispuse spre a fi seducătoare decât altele. Iată care sunt zodiile cărora bărbaţilor le rezistă cel mai greu:

Scorpion

Niciun bărbat nu este imun la farmecele şi vrăjile cu care se joacă femeile născute sub semnul scorpionului. Scorpionii sunt meticuloşi şi răbdători, astfel că nu se vor arunca cu capul înainte şi vor prefera să îşi plănuiască toate lucrurile înainte de a trece la atac. Cu toate acestea, scorpioancele sunt femei extrem de sensibile, aşa că vor avea grijă întotdeauna să se joace astfel încât să nu fie rănite.

Săgetător

Săgetătorii dau pe spate pe oricine cu talentul lor de a poveşti şi cu pofta de viaţă, astfel că le este foarte uşor să cucerească pe cineva. Totul va părea o joacă până în momentul în care îţi vei da seama că eşti îndrăgostit şi că este prea târziu să mai scapi.

Berbec

Berbecii sunt mari împătimiți ai flirtului, astfel că este posibil ca femeile din zodia berbec să flirteze cu oamenii fără a acorda prea multă importantă acestui lucru. Cu toate acestea, dezinvoltura lor îi cucereşte pe bărbaţi. Ambiţia şi determinarea le face pe femeile din zodia berbec să nu se oprească până când nu obţin ceea ce vrea, iar faptul că cel pe care îl vrea este într-o relaţie, nu le va opri cu nimic.

Vărsător

Vărsătorii iubesc foarte mult atenţia şi afecţiunea, astfel că vor face orice este nevoie pentru a le obţine. Cu atât mai mult, în momentul în care se îndrăgostesc, femeile vărsător nu se vor da în lături de la absolut nimic pentru a reuşi să atragă atenţia şi să îi fascineze pe cei din jur. Faptul că bărbatul pe care îl vrea are deja o relaţie nu o va face pe femeia vărsător să renunţe la a lupta pentru lucrurile pe care şi le doreşte.

Gemeni

Una dintre principalele trăsături care îi defineşte pe gemeni este duplicitatea. Gemenii pot trece foarte uşor dintr-o stare în alta, astfel că se pot mula cu uşurinţă în funcţie de comportamentul celor din jurul lor. Astfel, femeia gemeni va şti cum să se comporte astfel încât să fie pe placul bărbatului pe care şi-l doreşte şi, datorită naturii sale ascunse, va reuşi să îl facă pe acesta să se îndrăgostească de ea fără ca cei din jur să bănuiască vreun lucru în această direcţie.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate