Astrele pot influența numeroase aspecte ale vieții noastre, precum lucrurile care ne plac și hainele pe care alegem să le purtăm. Uite ce fel de rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie!

Berbec

Vrei să ieşi din tipare, așa că poți alege o rochie într-o culoare neobişnuită, una scurtă sau chiar o pereche de pantaloni. Ceilalți vor înțelege că ești o persoană unică şi specială.

Taur

Eși recunoscută pentru pasiune şi senzualitate, rochia ideală de mireasă pentru tine ar trebui să fie una care să îți pună în valoare feminitatea. Dantela, umerii căzuți și trenele sunt perfecte!

Publicitate

Gemeni

Vreă să ieși mereu în evidenţă, dar ai neovie de o rochie practică, astfel încât să ai îndeajuns de multă libertate sa dansezi și să te distrezi. Rochiile scurte sau trenele detașabile sunt perfecte pentru tine.

Rac

Ești foarte sensibilă și emotivă, astfel că își dorești ca toţi cei dragi să fie mulţumiţi cu alegerea rochiei! Astfel, cel mai probabil rochia va fi un tradiţionalistă şi conservatoare.

Leu

Publicitate

Iubești să fii în centrul atenţiei, astfel că rochia de mireasă potrivită îi va face pe toţi să rămână cu gura căscată. Va fi probabil extrem de opulentă, iar voalul şi bijuteriile masive vor completa look-ul.

Fecioara

Ești foarte feminină şi delicată, astfel că rochia ta va transmite acest lucru. Ideal ar fi să alegi o rochie brodată sau decorată cu perle, pietre sau alte bijuterii şi accesorii cât mai preţioase.

Balanţa

Ești foarte feminină, dar îți păstrezi ecilibrul și în ziua nunții. O rochie minimalistă, elegantă, simplă și cu o formă care să te avantajeze este perfectă pentru tine.

Scorpion

Emani senzualitate şi mister, astfel că rochia ta ideală va fi una care să le facă invidioase pe toate celelalte fete şi să îți pună în valoare toate atuurile tale fizice.

Săgetător

Vrei ca tot ce faci să fie memorabil, astfel că nici rochia de mireasă nu va face excepţie. Cel mai probabil vei alege un voal sau un accesoriu interesant și prețios și un buchet original de flori.

Capricorn

Îți place să te răsfeți și să te simți frumoasă, astfel că rochia ta va fi aleasă din paginile celro mai noi reviste de modă. Le vei cere ănsă părerea tuturor prietenelor tale.

Vărsător

Nu vrei să pierzi foarte mult timp alegând o rochie de mireasă, așa că vei alege ceva simplu și comod, dar care să te facă să arăți superb. Machiajul și părul tău vor arăta foarte special!

Peşti

Ești foarte sentimentală, iar rochia ta de mireasă va reflecta acest lucru. Astfel, cuvântul cheie pentru tine este feminitate, materialele vor fi fluide și romantice, probabil dantelă sau mătase.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate