Sărutul este esențial pentru a menține iubirea mai puternică. Ți-ai putea imagina o relație fără a te săruta? Dacă un sărut este perfect, îți va face ziua mai bună și dacă nu este, atunci s-ar putea ajunge la alte site-uri de dating. Sărutul este ca prima impresie, așa că trebuie să te asiguri că va fi perfect.

 

1. Ai grijă la nas

Înainte de a începe să o săruți, asigură-te că îți înclini capul în direcția opusă unde de capul ei. Poate fi un impediment dacă nasul tău se va ciocni cu al ei și evident că nu vrei asta. Este cea mai bună tactică primară care poate fi folosită.

 

Publicitate

2. Nu fi monoton

Una dintre celelalte tactici primare nu se concentrează doar pe buzele ei; acest lucru va face totul monoton. Dă-i un sărut pe gât și poți să o și mângâi ușor. Acest lucru nu numai că o va face să se simtă bine, dar va face lucrurile incitante.

 

3. Concentrează-te pe buza de jos

Mulți bărbați uită de buza inferioară a unei fete în timp ce o sărută. Nu face asta niciodată, această tactică ar trebui să fie mereu în mintea ta. Trebuie să ai încredere în asta; ea va răspunde pozitiv la un astfel de sărut.

Publicitate

 

4. Nu trebuie să ai niciodată buzele uscate

Este mai mult decât indicat să folosești un balsam de buze transparent atunci când ai buzele uscate și mai ales dacă mergi la o întâlnire. Doar aplică puțin și totul va fi perfect. Băieții pot considera asta nesemnificativ în fața celorlalte tactici, dar este esențial.

 

5. Nu uita de sărutul franțuzesc

Acest lucru va dura mult, dar dacă e nebunesc, va termina totul. Este la fel ca arta și de aceea trebuie să fii sigur că o vei face corect. Experiența și practica sunt cei mai buni prieteni ai tăi în ceea ce privește un astfel de sărut, așa că nu uita de el.

 

6. Pregătește locația

Locurile aglomerate sunt cele mai nepotrivite alegeri pentru a iniția un sărut. O grădină liniștită sau un cinematograf vor fi perfecte. Dacă partenera ta este în regulă cu ideea, poți să o faci și în confortul casei tale. Acest lucru se poate dovedi a fi o mișcare subtilă cu diverse alte tactici.

 

7. Explorează mai mult

Folosește-ți limba ca un instrument util. Exploră-i gura partenerei tale, dar nu exagera pentru a nu o face să se simtă inconfortabil.

 

8. Nu o săruta cu o respirație urât mirositoare

Acesta este un lucru pe care ar trebui să-l eviți mereu în timp ce săruți o fată. Este un mare NU și poate deveni și un coșmar. Ia o gumă de mestecat sau un spray de gură.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate