Foarte mulți oameni se lasă afectați de imaginile perfecte pe care le văd pe internet, crezând că viața celorlalți e minunată, că se plimbă în cele mai frumoase locuri și au parte de tot ceea ce își doresc.

Adevărul este că de cele mai multe ori ceea ce vedem pe internet nu are nicio legătură cu realitatea. Cadrele perfecte sunt fie rezultatul unei ședințe foto de minim 200 de poze, fie lucrate cu multă măiestrie până ajung în stadiul în care sunt demne de a strânge admirația urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Nu te lăsa păcălit de ceea ce vezi și nu lăsa imaginile pe care le vezi în mediul virtual să te facă să te desconsideri. De multe ori, oamenii care au succes pe internet au recunoscut că au ajuns la aceste performanțe făcând mari sacrificii în viețile lor personale și că stau pe telefon 24/7.  Asta e ceea ce îți dorești? Vrei să trăiești momentul perfect sau să-l imortalizezi? Contează reacțiile celor din jur sau timpul pe care îl petreci cu oamenii dragi fără să te străduiești prea tare?

Există totuși și situații în care adevărul din spatele camerei poate fi de-a dreptul haios. De exemplu, aceste imagini de mai jos care sunt fie rezultatul unei munci de echipă foarte susținută, fie talentul de a reuși să optimizezi perfect locul în care ești sau obiectele pe care le ai, astfel încât să pari mult mai cool decât ești în realitate:

1. Atunci când e nevoie de muncă de echipă pentru a face poza perfectă cu flori

Publicitate

2. Pozele perfecte pentru albumul nunții cer sacrificii

 

3. Momentul acela în care un muzeu e locul care te duce cel mai aproape de Paris…

Publicitate

4. Trebuie să știi să găsești frumusețea din orice loc

5. Atunci când vrei să-i impresionezi pe toți cu „noua achiziție”

6. Când vrei să fii în trend și să ai ultimul model de telefon

7. Pozele perfecte te expun riscurilor

8. Nimic nu e atât de ușor precum pare

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate