Inima frântă este cu siguranță una dintre cele mai dificil de suportat emoții din lume și câteodată, avem impresia că o nouă dragoste va vindeca totul rapid și fără să lase urme. Lucrurile nu sunt atât de simple. Iată în continuare câteva motive extrem de importante pentru care nu trebuie să te grăbești să începi o relație nouă. Cu răbdarea treci și marea, iar acest lucru se aplică și în cazul relației de cuplu.

 

1. Singurătate

Înainte să ieși la întâlnire cu o altă persoană sau să începi să îți cauți pe cineva, trebuie întotdeauna să îți pui o întrebare importantă, aceea fiind motivul pentru care vrei pe altcineva în viața ta. Dacă răspunsul tău e singurătatea, atunci ar trebui să te mai gândești. Încearcă să te bucuri de timpul petrecut cu tine, e în regulă să te simți fericit numai cu persoana ta.

Nu ai nevoie de o altă persoană să fii fericit. Începe să mergi la yoga sau joacă jocuri de societate cu alte persoane. Încearcă să înveți o limbă nouă sau fă voluntariat pentru o asociație caritabilă. Înconjoară-te de oameni interesanți pentru ca alegerea ta să nu depindă de cât de singur te simți.

Publicitate

 

2. Îți lipsește iubirea de sine

Dacă îți dorești pe cineva care să te iubească e greșit pentru că nimeni nu te poate iubi mai mult decât te iubești tu pe tine. Nu e vorba de a fi egoist sau de a avea o stimă de sine enormă. Trebuie să te iubești și să te accepți așa cum ești, cu defectele și imperfecțiunile tale. Nu te compara cu ceilalți și nu încerca să le faci pe plac. Ești exact așa cum trebuie și în cazul în care accepți asta toată viața, vei găsi persoana potrivită pentru tine la momentul potrivit.

 

3. Fostele relații

Publicitate

Auzim foarte des fraza „E timpul să mergi mai departe cu viața ta”. Aici încep de obicei toate problemele pentru că să mergi mai departe nu înseamnă să începi să ieși cu o altă persoană doar pentru a uita de cea de dinainte. Înseamnă să începi să faci ceva cu viața ta care te face fericit și încrezător.

 

4. Presiune socială

Te simți excelent fără pereche și știi foarte bine ce vrei să faci cu viața ta. Cu toate acestea, societatea te face să te simți prost. Simți că îți lipsește ceva atunci când prietenii tăi se căsătoresc sau au copii. Nu ai pe nimeni și vrei să ai parte de toate astea, așa că te grăbești să ieși cu un bărbat. E bine să te gândești la asta înainte, e vorba de viața ta și nu de a altora.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate