Deși anul 2018 este unul destul de bun pentru majoritatea semnelor zodiacale, astrele nu se vor alinia pentru toate zodiile. Iată care sunt zodiile ce se confruntă cu câteva probleme pe parcursul acestui an.

Balanță

2018 va fi un an relativ trist pentru tine, în care vei avea senzația că nu reușești să excelezi pe niciun plan. Indiferent că vorbim despre eșecuri la locul de muncă sau în viața sentimentală, vei avea senzația că nimic nu merge așa cum ți-ai dorit. Vei trăi o puternică dezamăgire sentimentală și vei începe să îți pui întrebări legate de persoanele pe care le-ai ținut în jurul tău până acum. Ar trebui să folosești acest an pentru a reuși să îți faci ordine în viață și în sentimente.

Taur

Chiar dacă se spune că oamenii își influențează destinul, se pare că 2018 nu va fi un an prea bun pentru tauri. Veștile proaste nu o să contenească să apară, iar lucrurile negative îți vor da viața peste cap, așa că este nevoie să fii puternic și liniștit pentru a reuși să treci peste aceste întâmplări. Spre finalul anului vei reuși să te relaxezi și să te bucuri de momente de fericire alături de cei dragi.

Publicitate

Berbec

Ceva pare să nu mai meargă în relația ta, partenerul nu te mai ascultă și nu mai acordă importanță timpului petrecut împreună. Acest lucru este posibil să îți provoace foarte multă nefericire și neliniște din cauza faptului că nu reușești să îți dai seama dacă ar trebui să mai lupți pentru această relație sau nu. Din punct de vedere al sănătății este foarte posibil să nu stai foarte bine, astfel că ar trebui să încerci să te conservi și să îți acorzi mai multă importanță.

Cu toate acestea, fiecare dintre noi are o stea norocoasă, nu-i așa? Hai să vedem care este luna norocoasă a fiecărei zodii în parte!

1. Berbec

Până în prezent, 2018 s-a dovedit a fi un an destul de bun, cu progrese încurajatoare. Acest progres și ritm vor continua și te vei mai bucura de 3 luni de noroc în 2018 – Aprilie, Decembrie și Martie.
Aceste luni îți vor oferi energia necesară pentru viața de zi cu zi.

Publicitate

2. Taur

Trăiești într-o rutină de ceva timp. Ca și în multe lucruri din viața ta, norocul tău se va dezvolta încet până în jurul lunii Aprilie, când te vei putea bucura de o lună plină de noroc și de prosperitate.
Iunie este, de asemenea, o altă lună norocoasă pentru tine, deoarece va apărea șansa unor experiențe noi.

3. Gemeni

În ultima vreme, nu ai reușit să obții cele mai bune rezultate. Ai fost deseori indecis, ceea ce a dus ulterior la frustrare.
Te poți aștepta să ai o vară destul de norocoasă, cu lunile Iunie și Iulie fiind cele mai prospere. Folosește-te de ele și călătorește.

4. Rac

Îți este foarte greu să lași oameni noi în viața ta și îți este dificil să te deschizi și să le permiți altora să te cunoască cu adevărat.
Cu toate acestea, un nou val de noroc vine în calea ta și este tocmai încrederea și norocul de care ai nevoie pentru a-i lăsa pe alții să-ți cunoască adevăratul potențial.
Te poți aștepta ca lunile Februarie și Iulie să fie cele mai norocoase pentru tine.

5. Leu

Ești cunoscut pentru stilul tău de viață rapid și incapacitatea de a lua lucrurile ușor. Te afli în mod constant în mișcare, dar uneori, lași și puțin timp pentru dezvoltarea personală și a relațiilor. Te poți folosi de lunile norocoase următoare pentru a te concentra mai mult pe relațiile interumane și pentru a te relaxa. Pentru tine, lunile Iulie și August vor aduce cel mai mult noroc și posibilități de a crea noi legături și de a te concentra asupra dezvoltării tale personale.

6. Fecioară

Ai simțit în ultima vreme stresul și presiunea vieții și aceasta a fost o problemă pentru tine.
Te simți ca și cum nu ai mai avut noroc în ultima vreme și că te-ai luptat cu nefericirea. Norocul tău se va întoarce începând cu luna Septembrie. Acest lucru te va scăpa de stres și te va ajuta să înțelegi viața și să te bucuri de ea.

7. Balanță

Nu ești o persoană căreia îi place să-și asume riscuri, dar sunteți tipul de persoană care atunci când se implică în ceva, îți pui tot sufletul. Nu te-ai simțit prea norocos pe plan romantic în ultima vreme, dar norocul tău se va întoarce în curând.
Lunile Iunie și Octombrie se vor dovedi a fi foarte norocoase pentru tine, cu noi relații și prietenii formate.

8. Scorpion

În ultima perioadă ai fost puțin indecis și nu ai luat mereu decizia cea mai benefică pentru tine. Astfel, energia ta a avut de suferit, ceea ce te-a făcut să te simți mai ghinionist.
Însă lunile Mai și Noiembrie te vor stimula să te încarci cu energie și sentimente pozitive.

9. Săgetător

Ești o persoană care tânjește întotdeauna la o aventură.
Te poți aștepta ca norocul să atingă cote maxime în Noiembrie și Decembrie. Te poți folosi de aceste luni pentru a descoperi un nou hobby sau pentru a reînvia o relație veche.

10. Capricorn

Te poți conecta emoțional cu toți oamenii și ești capabil să duci o conversație cu aproape toată lumea. Personalitatea ta prietenoasă îți permite să creezi o rețea de prieteni care să te sprijine întotdeauna. Te poți aștepta ca Martie și Decembrie să îți aducă stabilitate și noroc.

11. Vărsător

Februarie îți va acorda încrederea și norocul de a lupta pentru ceea ce îți dorești cu adevărat.
În această lună, vei simți o putere extra și o capacitate de a realiza ceea ce ți-ai propus. Ești o persoană foarte timidă care în mod normal nu se simte confortabil în a-și exprima opinia, dar acest lucru se va schimba. Iunie va fi, de asemenea, o lună minunată pentru tine, aducând noroc și curaj pentru a realiza ceea ce îți dorești.

12. Pești

Ești o persoană foarte sensibilă care ia lucrurile personal atunci când pare că i s-a terminat norocul. Te-ai gândit mult timp la tine ca la o persoană nefericită și ai renunțat la conceptul de noroc cu totul.
Cu toate acestea, acest an pare să fie diferit pentru tine. Vei fi cel mai norocos în Decembrie și Februarie.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate