Indiferent de modul în care merge o relație, infidelitatea este un lucru care nu este permis în niciun fel de circumstanțe. Cu toate acestea, atunci când unul dintre parteneri este infidel, există foarte multe șanse să fie foarte bun la a ascunde acest lucru. Iată care sunt cele mai evidente semne că partenerul tău te-a înșelat de curând.

1. Primul semn de înșelat este atunci când partenerul tău se detașează emoțional, are tot felul de schimbări de dispoziție și este adesea deprimat în jurul tău.

2. Cel de-al doilea semn evident este că soțul care este necredincios prezintă semne de furie, critică sau chiar cruzime.

3.Controlul, controlul, controlul. Numărul 3 de pe listă este așa-numitul “control” atunci când soțul necredincios are tendința de a susţine faptul că pentru celălalt
este vorba doar despre control când, în realitate, este opusul, el este cel care tinde să fie obsedat de controlul lucrurilor.

4. Dacă observi că petrece o lungă perioadă de timp la birou, are o grămadă de apeluri la conferințe, întâlniri de afaceri și chiar să lucreze într-un alt
oraș pentru o perioadă mai lungă de timp, ar trebui să începi să îți pui întrebări.

Publicitate

5. Ce-i cu întrebările? El devine foarte defensiv când este prins şi i se pune o întrebare care îl surprinde și la care nu are răspuns, astfel că începe să se sperie și să se închidă în el.

6. Arată bine!? Dacă observi o îmbunătăţire bruscă a stilului, surpriza mersului la cumpărături, un card de membru la sala de sport sau vreo nouă pasiune, este foarte posibil să încerce să atragă atenția altor persoane.

7. Un alt semn este adrenalina bruscă și graba constantă pe care o arată. El este plin de energie, ieșind mereu să facă și să găsească lucruri noi.

8. Unul dintre cele mai crude și mai triste motive de infidelitate este boala unui soț. Un sondaj a arătat că mai mult de 50% dintre participanți și-au înșelat soțul bolnav, dar credincios.

9. Observi că flirtează din ce în ce mai mult cu alte persoane. Faptul că face aceste lucruri înseamnă că este mai familiarizat cu această acțiune și că a mai făcut-o cu alte persoane de curând.

Publicitate

10. Are nevoie de intimitate! Dacă observi că stă treaz până târziu să lucreze sau să citească în altă cameră deși nu făcea asta până acum, ar trebui să începi să îți pui întrebări.

Relațiile pot merge greșit. Diferențele de caractere, pierderea dragostei, a poftei, a pasiunii și a răbdării sau chiar a anumitor trăsături de personalitate poate conduce la eșecul unei relații, însă înșelatul nu este niciodată permis.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate