Fiecare fată vrea să fie perfectă. Chiar dacă se află într-o relație, este încântată să surprindă privirile admiratoare ale altor bărbați. Dar, adesea, sub influența modei sau a societății, ajungem să încercăm să atragem atenția prin moduri greșite. Fetelor, nu vă faceți griji, de fapt bărbații nu observă atât de multe lucruri. Printre acestea, de exemplu, sunt parfumurile și lenjeria frumoasă.

Astăzi aruncăm o privire asupra principalelor lucruri care atrag atenția bărbaților și asupra celor pe care le ignoră. Astfel, la finalul acestui articol, ar trebui să știm care sunt lucrurile care îi atrag și care sunt cele care îi resping.

1. Parfumul

Majoritatea bărbaților acordă atenție parfumurilor. Unii susțin că acesta este unul dintre primele lucruri care le rămâne în minte la o femeie. Dar aproape toți bărbații au precizat că mirosul ar trebui să fie discret. Dacă mergi prea departe cu parfumul, acesta va deveni respingător cu siguranță.

2. Manichiura

Publicitate

Jumătate dintre bărbați nu acordă deloc atenție la unghii. Și a doua jumătate a recunoscut că observă dacă fata are lac de unghii pe unghiile ei sau ojă colorată. Aproape toți bărbații au menționat că nu le plac unghiile colorate. O manichiură frumoasă, într-o nuanță discretă și neutră va arăta mereu perfect.

3. Sprâncenele

Aproape toți oamenii au spus că nu le place deloc să vadă că sprâncenele sunt desenate. Cu toate acestea, în ansamblu, ei nu acordă atenție acestui detaliu. Astfel, dacă îți conturezi discret și delicat sprâncenele, vei arăta perfect, fără să ieși în evidență într-un sens rău.

4. Genele

Aici, din nou, părerile sunt împărțite. Jumătate dintre bărbați sunt siguri că extensiile genelor arată frumos și dau feminitate feței. Iar a doua jumătate a recunoscut că genele nefiresc de lungi și dese sunt respingătoare. Cu toate acestea, indiferent că optezi pentru gene naturale sau extensii, ar trebui să ai grijă ca aspectul general să fie cât mai natural.

Publicitate

5. Machiajul

Niciunui bărbat nu îi place machiajul în culori foarte stridente sau strălucitoare. Nuanțele neutre, maro-ul, movul și culorile naturale de ruj sunt alegerea potrivită. Nu trebuie să nu te machiezi deloc, este bine să îți ascunzi imperfecțiunile, însă nu exagera, nu trebuie să ajungi să îți schimbi complet fizionomia.

6. Micile probleme de piele

Bărbații acordă atenție problemelor pielii. Ei vor observa dacă ai un coș pe nas, însă cel mai probabil nu îi interesează deloc acest aspect. Dacă însă ai probleme serioase de piele, este foarte posibil ca bărbații să creadă că nu ai îndeajuns de multă grijă de tine. Explică-le că vindecarea acneii este un proces de durată și că trebuie să aveți amândoi răbdare.

7. Picioarele tale nu sunt perfect netede

Aproape toți bărbații observă În mod normal dacă o fată nu are picioare perfect netede. Chiar dacă acest lucru nu contează prea mult pentru ei, aproape întotdeauna îl observă.

8. Pantofii murdari

În general, pantofii murdari nu îi fac pe oameni să ne respingă puternic. Dacă acest lucru nu este ceva neobișnuit, atunci vor considera că nu acorzi atenției rutinei de curățare a lucrurilor tale și se vor îndepărta de tine.

9. Lucrurile uzate

Aici opiniile sunt împărțite. Unii dintre cei intervievați nu au observat niciodată acest lucru, iar alții au recunoscut că, dacă aceste haine uzate sunt extrem de vizibile, ajuns în final să o caracterizeze pe cea care le poartă ca pe o femeie neîngrijită.

10. Puțină burtică

Fetelor, puteți respira ușurate! 90% dintre bărbați nu consideră că o burtică mică este ceva teribil și nu se concentrează pe ea. Aceasta, desigur, nu se referă la excesul de greutate, dar, cu toate acestea, se pare că un abdomen perfect plat nu este considerat ideal și nu contează prea mult.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate