Manichiura unei femei este printre prioritățile lunare în ritualul de frumusețe. O femeie îngrijită are o manichiură curată. Așa cum urmărim tendințele în modă, trebuie să fim la curent și cu tendințele în frumusețe.

Te invităm să descoperi în cele ce urmează care sunt principalele tendințe în manichiură pentru vara anului 2018.

Nuanțe pastelate

Nuanțele pastelate au fost incluse și în tendințele din 2017 și rămân la fel de populare și în acest an. Așadar, cele mai căutate nuanțe sunt roz pudrat, turcoaz, bej sau gri. Pe podiumurile internaționale, acest tip de manichiură s-a regăsit în colecțiile Altuzarra și Chanel. Este o manichiură care se asortează cu orice întrucât nuanțele nu sunt deloc ostentative și denotă eleganță în orice context.

Un altfel de french

Manichiura french este atemporală și cu toții știm asta. Ea se numără printre tendințele din fiecare an, cu mici schimbări. În 2018 o găsim într-o gama variată de nuanțe, cu diverse aplicații sau dungi. O regăsim în prezentările colecțiilor primăvară-vară 2018 ale caselor de modă Valentino, Chloe și Ralph Lauren.

Cuticule colorate

Printre tendințele anului 2018 se numără și cuticulele evidențiate cu o altă culoare decât cea de bază. Putem vedea astfel de propuneri în colecțiile Celine, Dior, Stella McCartney și nu numai.

Publicitate

Nuanțe metalice

Manichiura metalică nu numai că este o tendință a acestui an, este chiar un must-have. Dacă alegi să îți acoperi unghiile cu o astfel de ojă, evită bijuteriile strălucitoare, care aproape că au același efect. Așadar, regula „less is more”, se aplică fără doar și poate. Trendul a fost propus de Rag & Bone și Roberto Cavalli.

Imprimeuri grafice

Nimic nu strigă mai tare „vara” decât o manichiură jucăușă, cu elemente grafice, în culori puternice sau culori pastelate dacă vrei să maximizezi efectul designului creat. Acest trend permite realizarea celor mai diverse modele, care mai de care mai geometrice și mai abstracte. Acest look este recomandat chiar de Marc Jacobs.

Alb. Negru. Nude

Manichiura alb-negru este la fel ca manichiura french – atemporală prin definiție. Este de prisos mențiunea că este asortabilă în orice situație, cu orice outfit și cu orice culoare. Acest trend îți va asigura o manichiură elegantă și este recomandat chiar de Vera Wang.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate