Un păr bogat și sănătos este comoară pentru fiecare femeie. Toate femeile vor să arate cât mai bine și țin foarte mult la podoaba lor capilară. Ma jos, vei găsi o serie de coafuri care te vor ajuta să arăți perfect în orice moment. Care este preferata voastră?

Bobul scurt

Bobul scurt este de obicei purtat într-un mod care vă complimentează gâtul și caracteristicile feței. Această coafură este în general potrivită pentru aproape orice tip de păr și este perfectă pentru femeile cu păr gros, elegant sau ondulat.

Bobul lung

Bobul mediu este undeva între o tunsoare lungă și una scurtă. Aproape oricine poate avea această coafură, deci simțiți-vă libere să experimentați aspectul. În plus, este atât de ușor de făcut acasă. Această tunsoare vă oferă un look mai atractiv și mai senzual.

Parul ușor ondulat

Această coafură îți va oferi un look ușor dezordonat, însă extrem de atrăgător și totodată elegant. Arată mai bine cu ombré, însă poți purta această coafură și dacă ai părul uniform.

Parul mediu cu breton

Pentru al doilea an consecutiv, coafurile ce acest tip se află tot în top. În ciuda părerilor împărțite, această coafură este excelentă, mai ales dacă ai și părul lung. Nu te teme să o încerci pentru că vei întoarce capetele cu siguranță.

Publicitate

Coafurile asimetrice

Părul tău va arăta chic și chiar foarte interesant ca la Hollywood. Dacă nu ești tunsă asimetric, poți reda acest aspect folosind câteva agrafe. Multe femei apelează la această coafură mai ales în serile romantice în doi.

Buclele vintage

Să fim cinstiți – va trebui să depuneți niște eforturi pentru a crea această coafură de epocă ca la Hollywood. Desigur, nu este un coafură de zi cu zi, dar este stilul perfect pe timp de noapte.

Coada dezordonată

Dacă vă purtați părul mult timp prins și dacă mergeți rar la coafor, iar tricoturile sunt cea mai bună opțiune de stil pentru tine, înseamnă că această coafură ți se potrivește mânușă. Pentru a crea o imagine similară, faceți-vă o coadă împletită obișnuită și trageți de margini cu degetele pentru a deveni puțin dezordonată.

Cocul jos

Cocul funcționează bine pentru a crea un volum suplimentar părului subțire, și se potrivește, de asemenea, la fiecare ocazie. Dar dacă consideri că un coc clasic este un pic prea conservator, încearcă un coc în partea de jos a capului pentru un rezultat bun. În plus, este mult mai elegant decât unul în vârful capului.

Publicitate
Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate