În zilele noastre, am devenit atât de obișnuiți să postăm fotografii pe rețelele de socializare, încât nu ne putem imagina lucrurile altfel. Și totuși, în cele mai multe cazuri, acest lucru se reduce la grabă și, mai ales, la telefoanele mobile. Telefonul mobil este cel mai la îndemână și ne oferă o gamă largă de filtre care ne fac să arătăm mult mai bine și care ne ascund defectele. Numai o poză realizată profesional poate captura cu adevărat felul în care arătăm, arătând atât defectele noastre, cât și caracteristicile care ne fac atractive și care ne definesc. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți impecabil în poze. Știai despre ele?

1. Ține capu drept: Fotografiile dintr-un unghi mic fac ca pozele de tip portret să pară mai tensionate și este posibil să pară că ai câteva kilograme în plus. Cel mai bine este să vă faceți poze când țineți capul drept pentru că vei evita astfel bărbia dublă și vei arăta mult mai bine.

2. Evită să-ți faci poze de sus: Înregistrările cu unghi mare vă fac capul mult mai mare în comparație cu restul corpului. Dacă obișnuiești să faci poze astfel, riști să arăți ciudat în fotografii și realitatea va fi cu totul alta.

3. Află din ce parte arăți mai bine: Aproape toate caracteristicile faciale ale fiecărei persoane sunt asimetrice. Prin urmare, ar fi mai bine dacă ați identifica partea cea mai potrivită și să vă asigurați că se află în fața camerei de fotografiat în timpul ședinței foto.

4. Nu îți subția pomeții: Dacă doriți să vă faceți obrajii să apară mai puțin proeminenți, nu-i trageți înăuntru. Pur și simplu, întoarceți-vă fața la trei sferturi distanță de cameră și apăsați cu limba pe cerul gurii.

Publicitate

5. Ai grijă la ochi și la sprâncene: Dacă îți ții ochii larg deschiși și sprâncenele ridicate vei avea o expresie surprinsă și oarecum alarmată. În timpul sesiunilor de fotografie, cel mai bine este să vă păstrați ochii deschiși la un nivel normal – acest lucru vă va face mai încrezătoare și mai convingătoare. În plus, totul va arăta mai natural.

6. Nu sta încruntată: Nu numai că această expresie poate crea o impresie greșită asupra celorlalți, o astfel de postură face ca nasul să pară mult mai mare. Modul potrivit de a vă prezenta în timpul unei fotografii este să priviți direct camera.

7. Ridică-ți bărbia: Când vă fotografiați din lateral, ridicați ușor bărbia pentru a arăta mai bine și cât mai aproape de realitate. Datorită acestui truc simplu, obrajii și gâtul vor părea mai subțiri.

8. Nu face „un bot de rață”: Când trimiteți un sărut la aparatul foto, încercați să nu exagerați. Multe femei își fac poze astfel, însă nu asă niciodată o impresie plăcută.

9. Zâmbește cât mai natural: Un zâmbet ușor și rezervat vă va face să arătați mult mai bine, în timp ce un zâmbet larg vă va scoate în evidență ridurile, chiar și pe cele despre care nu știați că există.

Publicitate
Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate