Chiar și cele mai bune coafuri trebuie schimbate. Această frază reamintește faptul că este plictisitor să ai aceeași tunsoare prea mult, chiar dacă arată foarte bine și ești obișnuit cu asta. Moda se schimbă în fiecare sezon și deși este imposibil să fie mereu la modă, uneori merită să asculți sfaturile stilistului și să scapi de o coafură care nu mai este la modă.

 

1. Tunsoarea în V cu scări

Tunsoarea în scări nu mai este la modă. Prea multe straturi scurte pe partea din față sunt o decizie proastă: fac ca bărbia să arate în formă de V și asta nu face pe nimeni să arate bine.

Publicitate

O opțiune mai bună: Un bob cu straturi ușoare, fără o tăietură netedă. Scările ar trebui să facă ca părul să pară aerisit și nu ar trebui să arate perfect. Dacă vrei ca părul tău lung să pară proaspăt, taie câteva straturi scurte de păr în apropierea feței și a gâtului. Nu trebuie să aibă aceeași lungime.

 

2. Rasul în părți

Cu câteva sezoane în urmă, sute de fete la modă au și-au ras părțile laterale ale capului, iar cele mai viteze și-au ras jumătate capul, lăsând părul lung pe cealaltă parte. Acest stil funcționează numai pentru fetele răzvrătite care au propriul stil creativ sau fete care se ocupă cu sportul.

Publicitate

O opțiune mai bună: Dacă dorești ceva îndrăzneț, îți poți rade o mică porțiune în lateral sau în spate, astfel încât fața să poată fi ușor acoperită de restul părului. De asemenea, variațiile diferite ale tăieturii pixie sunt încă populare astăzi și arată foarte bine.

 

3. Bob-ul lung

Aceasta nu este nici măcar o tunsoare. Nu este nici bob și în același timp, nici păr lung – este ceva care nu are niciun nume. Aceste tunsori fac chiar și cele mai tinere femei să pară în vârstă și plictisitoare.

O opțiune mai bună: Discută cu stilistul tău și decide ce stil vrei să obții. Pentru ca părul să pară curat, trebuie să aibă o formă definită. Dacă decizi să lași părul lung, alege unul dintre stilurile bob-ului modern, astfel încât tranziția de la lungimea medie să fie frumoasă și elegantă.

 

4. Șuvițele contrastante

Șuvițele contrastante care sunt foarte vizibile pe păr, la fel ca cele pe care Kelly Clarkson le-a avut la începutul carierei, nu mai sunt moderne. Moda presupune ca părul să arate mai natural și mai realist, iar tranzițiile de culoare ar trebui sa fie mai subtile.

O opțiune mai bună: Pentru a obține o culoare mai naturală, nu uita de tonifiere. Tehnicile moderne de colorare ne permit să obținem o culoare diferită mai deschisă. De exemplu, balayage-ul arată grozav pe tunsorile de tip cascadă, tehnica babylights înseamnă că doar o parte din păr este evidențiată, iar ombre este încă popular.

 

5. Părul în două culori

„În timp ce părul în două tonuri poate aminti de aspectul învechit al anilor 2000, tendința modernă de acum este ceva diferit, dar de luat în considerare: subtilă și elegantă”, spune Rachel Krause.

O opțiune mai bună: Folosește una dintre tehnicile moderne de colorare pentru a face tranziția între culori mai subtilă. Dacă îți place să atragi atenția asupra ta, alege culori luminoase.

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate