Toate femeile visează să aibă un ten frumos și fără imperfecțiuni, însă nu ar trebui să fie doar un vis pentru că știm bine faptul că visele devin realitate. Din cauza stresului zilnic, este destul de greu să ne menținem tenul perfect. Poluarea din jurul nostru și produsele cosmetice pe care le tot folosim ne afectează tenul fără să ne dăm seama, dar există anumite măști de curățare și purificare a tenului care ne pot ajuta să obținem un ten perfect chiar și fără machiaj.

Aceste măști realizate în casă sunt cât se poate de naturale și sănătoase pentru toate tipurile de ten. Conțin vitaminele, mineralele și antioxidanții necesari pentru pielea noastră zi de zi. Iată care sunt aceste măști și ce trebuie să faci:

Masca cu numărul 1: 

Făina folosită pentru ten este un ingredient foarte popular și nelipsit în mai multe produse cosmetice pentru față. Un amestec de făină cu suc de lămâie sau caș este ca un cadou pentru pielea noastră. Acest amestec este foarte util pentru a menține la distanță tenul gras și oferă o strălucire instantanee tenului tău.

Masca cu numărul 2: 

Pudra de migdale este unul dintre ingredientele cele mai eficiente atunci când vine vorba de asigurarea unui tratament adecvat pentru pielea noastră. Combinația de lapte cu pudră de migdale are un impact deosebit asupra pielii noastre. Îți păstrează pielea bine hrănită și, de asemenea, oferă o corectitudine instantanee pielii noastre. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 2-4 migdale zdrobite cu o linguriță de lapte și aplică amestecul pe față și lăsă-l să stea acolo timp de cel puțin 10-15 minute și apoi clătește-l cu apă curată. Repetă procedura în mod regulat pentru rezultate eficiente.

Masca cu numărul 3: 

Papaya este un fruct foarte benefic pentru piele, deoarece conține multe vitamine și minerale care se vor absorbi adânc în interiorul porilor, curăță și exfoliază pielea, în timp ce lămâia este un mare agent natural de înălbire care ajută la obținerea unui ten sănătos. Amestecul atât de papaya zdrobit și de lămâie în mod egal creează magie pentru pielea noastră.

Publicitate

Publicitate

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate